Cioloș răspunde acuzațiilor că ar fi fost plătit de Soros

Data actualizării: Data publicării:
ciolos

Fostul premier Dacian Cioloș anunță că-l va da în judecată pe deputatul Eugen Nicolicea, care a spus ieri că membri ai Guvernului tehnocrat ar fi fost finanțați de omul de afaceri George Soros.

Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca "niște oameni să ajungă în Guvernul României" anul trecut și că m-ar fi "finanțat", va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: "Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!"”, a mai scris fostul premier.

Soros a finanțat tehnocrați, inclusiv pe Dacian Cioloș”, a spus Eugen Nicolicea la un post de televiziune.

Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a spus Liviu Dragnea duminică seara, la un post de televiziune.

Luni, Liviu Dragnea a fost întrebat ce are George Soros cu el.

„Asta e o întrebare la care aș vrea să am răspuns, nu știu, dar ceva e. Pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă și din prea multe părți vin aceste informații. Nu prea mai cred în coincidențe. Nu-mi dau seama”, a spus el.

Întrebat de unde știe că Soros de află în spatele acestor lucruri, Dragnea a răspuns: „Vorbește lumea. Nici asta nu pot să fiu sigur. S-ar putea de fapt să mă iubească foarte mult, iar eu să fiu într-o mare confuzie”.

Postarea lui Dacian Cioloș:

Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca "niște oameni să ajungă în Guvernul României" anul trecut și că m-ar fi "finanțat", va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă.

După numai șase luni de la alegeri, coaliția PSD-ALDE și-a înscăunat al doilea guvern, dar a repus în funcții mai toți miniștrii pe care i-a dat jos pentru incompetență. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriașe pentru credibilitatea României. Ziariști independenți sunt hărțuiți pentru că au îndrăzneala să cerceteze afacerile mai marilor politici. Finanțele țării sunt în pericol. Bursele medicilor rezidenți dispar miraculos. Creșterile salariale anunțate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni făcute în campania electorală sunt în... pom. Pe scurt, nici măcar membrii PSD nu mai cred în propriul program de guvernare.

Aceasta este realitatea pe care PSD se străduiește să o facă uitată. Atunci, încep poveștile cu Bau-Bau.

Un Bau-Bau mare, urât și puternic, care vrea să le facă rău, care-i urmărește, care nu le dă pace pe culoarele Parlamentului și nu-i lasă pe bravii lideri PSD să facă lucrurile minunate pe care le-au promis... Nu vă temeți de Bau-Bau, domnilor!

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: "Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!".

Fantezii și povești cu conspirații și forțe oculte, de ținut oamenii ocupați cu orice altceva decât cu minciunile și eșecurile lor.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri