Clotilde Armand și Nicușor Dan ar putea candida la parlamentare

Data publicării:
12891496 996350857107636 6280275937067803836 o

Foto: Facebook Clotilde Armand 

Clotilde Armand afirmă că, în concepţia sa, în momentul când deja are un mandat de consilier, acest mandat trebuie dus la îndeplinire şi să facă ceea ce a promis. 

„Nu este normal, după ce am primit acest mandat, să fiu candidat pentru altceva. Nu e logic, nu e normal, cetăţenii ne-au ales pentru a face o muncă şi nu e corect. Dar, dacă ar fi o posibilitate, aş fi eu singura dintre consilierii Sectorului 1 care ar putea renunţa la acest mandat, pentru că sunt mai cunoscută, şi aş putea să reprezint partidul”, a explicat Clotilde Armand. 

Ea a arătat că notorietatea este un lucru important în politică şi ar fi un „sacrificiu” pe care l-ar face. 

„Eu sunt o persoană mai executivă, mereu, misiunile pe care le-am primit în carieră au însemnat coordonare, organizarea de echipe. Aici, la parlamentare, ar fi puţin altceva. Nu ar trebui să fiu candidată, dar nu ştiu ce se va întâmpla. Nu vreau să mint şi vreau să fim în perfectă transparenţă”, a mai afirmat ea.

Potrivit acesteia, şi Nicuşor Dan, liderul USB, este în aceeaşi situaţie ca şi ea, în privinţa unei posibile prezenţe pe lista pentru alegerile parlamentare.

Clotilde Armand a mai spus că USB se concentrează în acest moment pe realizarea structurii noului partid, USR, la nivel naţional.

De altfel, ea a precizat că este posibil ca, deocamdată, USR să nu îşi facă structuri la nivel rural, însă intenţia este să deschidă filiale în oraşele mari şi cele mai mici, în acest sens căutând să construiască echipe de calitate în aceste zone. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri