Comisarul Corina Crețu, părăsită de angajați

Data publicării:
corina cretu - fb 1


Actualizare 16:37. Reacția Comisarului European Corina Crețu

Sunt uluită de acest atac și suntem cu toții şocati, inclusiv în cabinet.”

„Nu este nimic adevărat din ce se spune acolo. Deci eu sunt un om integru

Sunt poate oameni cu care n-am reușit să lucrez, am crezut ca m-am despărțit cu toți în condiții foarte bune. Aceste schimbări în cabinetele comisarilor nu sunt excepționale. ”


Site-ul Politico.eu susţine că angajaţii de la Bruxelles s-au plâns că ea amesteca viaţa personală cu muncă. Mai exact, comisarul european ar fi combinat călătoriile oficiale cu excursiile, le-ar fi cerut angajaţilor să îi ducă rufele la spălat, să îi cumpere de mâncare dar şi să îi plimbe rudele cu maşina. Corina Creţu a negat toate aceste acuzaţii. Pe o reţea de socializare, ea a scris că este victima unui atac fără precedent şi fără nicio bază reală.

„Sunt mândră să am o echipă de profesionişti cu experienţe şi realizari remarcabile. Împreună, am reușit să avem rezultate deosebite în acest an. Schimbările de personal în cabinetele comisarilor nu sunt excepționale, în special în primul an de mandat, atunci când mulți realizează că ritmul de activitate este mult mai alert decât și-au imaginat atunci când au acceptat această provocare. Doresc însă să vă sigur pe toți ca onestitatea și integritatea au stat la baza întregii mele activități, în ultimii 25 de ani și că nu voi abdica niciodata de la aceste principii”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri