Congres high-tech la PSD. Liviu Dragnea: „Parcă sunt la Eurovision”

Data publicării:
congres psd videoconferinta fb

„Dăm legătura la Mureş... Parcă sunt la Eurovision (izbucneşte în râs şi din sală se aud aplauze)”, a spus Liviu Dragnea, în momentul în care aștepta ca de la Târgu Mureș să fie confirmată susținerea pentru Victor Ponta.

Peste 35.000 de membri ai Partidului Social Democrat din toată ţara au participat, în premieră, la un congres organizat printr-un sistem de videoconferinţă şi condus de la Alba Iulia. Congresul high-tech le-a dat ceva bătăi de cap liderilor PSD. Mesajul lui Marian Oprişan din Vrancea nu a străbătut până în vestul ţării.

Discuție Marian Oprișan-Liviu Dragnea:

Marian Oprişan: ... Victor Viorel Ponta să fie preşedintele României.

Liviu Dragnea: Nu te-am auzit la fel de bine. Cineva te bruiază în Munţii Vrancei. Eu zic să iei măsuri.

Cu sau fără bruiaj, reprezentanţii regiunilor au raportat o susţinere masivă pentru candidatura lui Victor Ponta.

„Au votat 45.308, împotrivă 0 şi şapte abţineri. Regiunea de nord-vest este cu dumneavoastră, domnule preşedinte”, a spus Ioan Rus, vicepreședinte PSD.

Mare a fost mirarea preşedintelui executiv Liviu Dragnea când de la Iaşi Gheorghe Nichita a raportat două voturi împotriva canidaturii lui Victor Ponta.

„Gigi, să îmi trimiţi şi mie numele celor doi colegi care votat împotrivă”, a spus Liviu Dragnea, râzând.

Congresul s-a încheiat cu un discurs al premierului Victor Ponta, primit în urale.

„Am stat până acum în cămaşă de prim ministru. Acum mi-am pus haina de preşedinte. E ultimul congres la care sunt alaturi de dumneavoastră. În februarie să mă invitați ca preşedinte al României”, a spus Victor Ponta.

Social democraţii spun că alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă cea mai importantă bătălie electorală pentru PSD din ultimii 15 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri