Consilier onorific al premierului Tudose: „De ce nu demisionează domnul Dragnea?”

Data actualizării: Data publicării:
piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific pe probleme de fiscalitate și banking al premierului PSD Mihai Tudose, se întreabă „cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om” și „de ce nu demisionează domnul Dragnea”?

Într-o postare pe contul său de Facebook, Gheorghe Piperea se referă la deprecierea leului și creșterea ROBOR, dar și la agenda publică, pe care o consideră poluată de problemele personale ale președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener? De ce nu demisionează domnul Dragnea, pentru a putea să-și probeze nevinovăția și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merită salvată chiar și în cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp.

Update : uite că leul tocmai ce dădu colțul pe după 4,7. Iar ROBOR se duce hăt - dincolo de 2,2. Iar inflația merge și ea în bălării”, scrie Piperea.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, într-un comentariu, avocatul răspunde celor care se declară mirați de declarațiile sale: „Băieți, faptul că, temporar, am această titulatură onorifică și onorantă, nu mă face dependent de nimeni. Și nici mai puțin sigur pe principiile mele. Oare ce nu s-a înțeles din cuvântul «onorific»?”.

Avocatul a fost numit, pe 20 iulie, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, pe probleme de fiscalitate, banking și piață de capital.

DNA a anunțat, luni, că a început urmărirea penală împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul. În același dosar sunt implicați doi apropiați ai lui Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri