Consilierul demis de Tudose i-a spus că pot fi aduse 23 miliarde euro. "Nu a prea înţeles dânsul cum vine treaba asta"

Data actualizării: Data publicării:
eugen teodorovici
Fostul consilier onorific al premierului susţine că i-a prezentat lui Mihai Tudose o idee prin care România să atragă peste 20 de miliarde de euro în următorii trei ani, însă nu a avut succes.
Întrebat de News.ro dacă nu îi este teamă că va fi exclus din partid pentru că şi-a exprimat nemulţumirile în public, Eugen Teodorovici a spus că ”în afară de Dumnezeu nu se teme de nimic”.  
”Referitor la ce se întâmplă azi în PSD, eu cred că un lider politic trebuie să dovedească ca este un lider adevarat aducând lângă el oameni. De dat afară din partid este uşor. Lucrurile cu aspect politic am să le discut în partid, dar dacă eu cred că ceva nu este bun pentru România din punct de vedere economic şi social, o voi spune inclusiv public”, a afirmat Teodorovici. 
Senatorul ar fi gata să parieze că în trei ani ar putea fi aborbite fonduri europene în valoare de 23 miliarde euro. ”I-am propus pariul şi premierului Tudose, ca România să aducă în maximum trei ani 23 de miliarde de euro, dar nu a prea înţeles dânsul cum vine treaba asta, neavând experienţă în domeniu. Din păcate, nu se doreşte ca un astfel de pariu să fie câştigat”, a spus Teodorovici. Pentru scurtă vreme, acesta a fost consilier al premierului Mihau Tudose
Eugen Teodorovici mai consideră că partidul trebuie să facă eforturi pentru a-şi îmbunătăţi activitatea şi imaginea. ”PSD mai are de demonstrat că în România lucrurile sunt aşa cum trebuie. (...) Este partidul de la care oamenii aşteaptă cel mai mult. Din păcate, liderii noştri politici nu sunt luaţi în seamă la nivel european”, a menţionat senatorul.
Potrivit politicianului social-democrat, în acest an nu au existat alte acţiuni politice semnificative în afara vizitei din SUA a preşedintelui Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri