Discuţie Cioloş-Şuteu pe marginea unei eventuale demisii

Data actualizării: Data publicării:
corina suteu, ministrul culturii_gov.ro
Foto: www. gov.ro

Corina Şuteu a fost chemată la Palatul Victoria pentru o discuţie cu prim-ministrul Dacian Cioloş, legată de informaţiile potrivit cărora ar intenţiona să demisioneze din funcţia de ministru al Culturii, au declarat surse guvernamentale pentru News.ro.

corina suteu, ministrul culturii_gov.ro
Foto: www. gov.ro

Corina Şuteu a fost chemată de către prim-ministrul Dacian Cioloş pentru a da explicaţii referitoare la informaţiile apărute în presă legate de intenţia de a demisiona de la conducerea Ministerului Culturii.

Existenţa întâlnirii a fost confirmată ulterior de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu. "Premierul Dacian Cioloş a avut azi la sediul Guvernului o discuţie cu ministrul Corina Şuteu despre câteva aspecte legate de sprijinul acordat Ministerului Culturii. Împreună s-au pus de acord asupra câtorva priorităţi pe care doamna Corina Şuteu le va urmări până la finalul mandatului", a declarat Iolu.

Miercuri seara au apărut informaţii legate de faptul că ministrul Şuteu ar intenţiona să plece din Guvern, nemulţumită de obiecţiile ridicate faţă de intenţia sa ca sculptura lui Constantin Brâncuşi, ”Cuminţenia Pământului”, să fie expusă la Muzeul Satului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri