Corlăţean: Aş vrea să discut cu Adrian Năstase, la rece, inclusiv teme de politică externă

Data publicării:
titus 20corlatean 20resized 20mfax 2052952-55519

Titus Corlăţean a spus că salută decizia justiţiei „independente” din România privind eliberarea lui Adrian Năstase din închisoare şi a precizat că se bucură pentru familia fostului premier.

Întrebat dacă se va întâlni cu Adrian Năstase şi ce ar dori să-i transmită acestuia, Titus Corlăţean a răspuns: „După ce se va linişti, pentru că e un moment important, pe care putem să-l înţelegem omeneşte, evident că voi dori să vorbesc cu dumnealui. Sunt şi teme de politică externă pe care aş dori să le discut, aşa, la rece, pentru că mizele României sunt importante”.

Corlăţean a spus că îi doreşte lui Năstase sănătate, în primul rând, şi să rămână un om puternic cu credinţă în Dumnezeu.

Îi doresc sănătate în primul rând, să rămână un om puternic, cu credinţă în Dumnezeu, pentru că valurile astea ale vieţii pot fi mai bune, mai rele, dar până la urmă există un lucru pe care trebuie să-l înţelegem cu toţii, poate vom reuşi, mai devreme sau mai târziu, să ieşim din acest război intern în care ne aflăm de un număr de ani, şi asta spre binele României”, a adăugat Titus Colăţean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri