Crin Antonescu este prezentat de Ilie Sârbu ca piedica în calea refacerii USL

Data publicării:
crin-8

Acuzaţi de racolarea, om cu om, a parlamentarilor și primarilor PNL, social-democrații au răspuns, prin vocea lui Ilie Sârbu, pentru a face din Crin Antonescu principalul obstacol în calea reînvierii USL.

„Ceea ce spune președintele PNL denotă ipocrizia sa (...) Am înțeles de la domnia sa că principalul său obiectiv politic a devenit blocarea oricăror șanse de refacere a USL. (…) Acești oameni nu pot fi condamnați pentru că nu sunt de acord cu aruncarea pe geam a proiectului USL, doar pentru că domnul Antonescu a decis să se orienteze către tabăra președintelui Traian Basescu”, a comentat Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD.

Liderul liberal se vede însă intrat în campania pentru legislativul european și mai puțin în politica de acasă.

Eu aș vrea ca măcar în astfel de momente să vorbim despre Europa, despre ce facem acolo și nu despre ce a zis Ilie Sârbu. Să fie sănătos. Toată această campanie ne-o dorim focusată pe teme europene, nu pe nesfârșitele noastre intrigi din interior. O campanie presupune și confruntare, dar eu îmi doresc să fie o confruntare între ideile liberale pe următorii cinci ani și cele socialiste”, a precizat Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri