Crin Antonescu, exclus din propriul proiect

Data publicării:
CrinAntonescu-1

 „În 2009 m-am apropiat un pic mai mult, în special de prietenul meu Crin Antonescu. Faptul că astăzi stau aici i se datorează în foarte mare măsură şi îmi doresc foarte mult să rămână alături de mine. Este vorba, evident, de domnul preşedinte, căruia îi mulţumesc”, a spus Klaus Iohannis.

Crin Antonescu se declară acum dezamăgit, după ce a crezut în vorbele lui Klaus Iohannis.

„Amiciţia sau prietenia sunt chestiuni care, din punct de vedere politic, înseamnă colaborare strânsă. Şi aici, sigur, nu mai suntem în proiectul meu, suntem în faţa unui eventual alt proiect, în care putem sau nu să fim foarte apropiaţi”, spune fostul preşedinte al liberalilor.

Crin Antonescu invocă şi momentul în care Klaus Iohannis a cerut validarea congresului pentru candidatura la prezidenţiale.

Consider că ar fi bine ca în acest congres să nominalizăm persoana care va intra în competiţie pentru a fi candidatul dreptei pentru preşedinţia României. Dacă va fi să intru în competiţie cu domnul preşedinte şi prietenul meu, Crin Antonescu, aşa să fie”, spunea Klaus Iohannis.

„PNL nu are o altă desemnare oficială decât cea care s-a făcut la congresele din interiorul USL. Această chestiune urma să fie tranşată în momentul în care domnul Iohannis a dorit să o tranşeze la congres, după părerea mea un pic cam precipitat", răspunde Crin Antonescu.

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal vrea să ştie cu ce proiect vrea Klaus Iohannis să câştige alegerile şi pe mâinile cui vrea să lase partidul după alegerile din iarnă. Alegerea candidatului liberal la preşedinţie va fi făcută după congresul în care se decide fuziunea cu PDL şi după ce sondajele interne vor arăta care este numele cu cea mai mare greutate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri