Crin Antonescu îi răspunde Elenei Udrea: Să-mi pună condiții când îi voi cere votul. Este jenant pentru o doamnă

Data publicării:
crin anton

Am văzut, de pildă, că doamne Udrea îmi pune niște condiții. Să-mi pună niște condiții atunci când îi voi cere votul. Înainte e un pic caraghios. Formulează niște condiții fără să o întrebe cineva și, după părerea mea, este jenant, mai ales pentru o doamnă”, a spus Crin Antonescu.

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat de curând că formaţiunea pe care o conduce va sprijini candidatul PDL şi PNL în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, dar „depinde ce îşi asumă” acesta, iar dacă va fi vorba despre Crin Antonescu, el va trebui să se dezică de ceea ce s-a întâmplat în 2012.

Liberalii au discutat astăzi numele celui care va intra în cursa pentru Palatul Cotroceni. Conducerea PNL anunţa că decizia se va lua în baza unor studii sociologice, iar prezidenţiabilul va fi desemnat până în 15 iulie.

Totuși, potrivit lui Crin Antonescu, alegerea candidatului pentru Palatul Cotroceni va fi în final o decizie politică, deoarece nu a mai rămas suficient timp pentru o cercetare sociologică aprofundată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri