Crin Antonescu și-a luat adio de la colegii liberali

Data publicării:
adio crin - 7324601-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Foarte probabil e ultima dată când mă adresez unei asemenea adunări liberale și de aceea o fac cu tot sufletul, de aceea, nu am în spatele acestor cuvinte nici interese, nici așteptări. În țara memoriei scurte, care e din punct de vedere public România, PNL e sigura instituție care a construit pe durată lungă, pentru că mereu a avut ca articulații aceste elite, câteva principii și valori. Urarea mea la această vârstă e să aveți în continuare puterea de a crede în aceste valori și de a le servi, de a avea puterea de a apăra, prin vocația esențială și originară a PNL, democrație, libertatea, prosperitatea în această țară”, le-a spus Crin Antonescu liberalilor.

FOTO: Mediafax Foto

Crin Antonescu a stat în sala Operei Naționale alături de copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, și de președintele Klaus Iohannis.

Pe scena Operei Naţionale, acolo unde PNL a sărbătorit 140 de ani de la înfiinţare, a venit și președintele Klaus Iohannis. El le-a spus foștilor colegi liberali că i-a fost dor de ei. Fostul lider PNL a vorbit şi despre aşteptările pe care le are de la noul mare partid liberal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri