Crin Antonescu: „Trădătorii iau ochii, sunt invitaţi prin emisiuni, se agită, promit, candidează, înfiinţează partid”

Data publicării:
crin antonescu congres fb

Foto: Facebook

„Nu vreau în încheiere să număr trădătorii sau să adresez mulţumiri, nume cu nume. E şi lista trădătorilor, cumplit de lungă, evident cu cine, şi lista oamenilor care înţeleg ce înseamnă acest partid. Trădătorii iau ochii, sunt invitaţi prin emisiuni, se agită, promit, candidează, înfiinţează partid, ţin 'vie flacăra liberalismului'”.

„Celorlalţi, nedreptăţiţi, uneori chiar nu li se ştie nici numele, chiar printre noi. Dar, dragii mei, mesajul meu din capătul acestei aventuri de existenţă împreună este că numai cei din urmă, numai cei drepţi, numai aceia contează, că numai aceia există, pentru că cine trădează încetează să existe, când trădezi încetezi să mai exişti”, a spus Crin Antonescu în discursul său de la congresul PNL.

„Oamenii care și-au bătut joc de acest partid sunt la alte comenzi și nu vor veni înapoi”, a mai spus el mai târziu, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Crin Antonescu a vorbit și despre oamenii „devotați, care nu cer nimic și dau tot.”

„Esenţial este ca aceşti oameni să existe mereu şi esenţial este ca în viaţa partidului, continuitatea partidului, istoria partidului în fond să fie continuată de ei. Dăm fiecare bătălia vremii noastre”, a spus el.

Crin Antonescu, care a demisionat anul acesta din funcția de președinte al PNL, le-a cerut iertare celor în fața cărora a greșit și le-a mulțumit celor care i-au fost alături.

„Cred, la sfârşitul mandatului meu de preşedinte, că am făcut destul greşeli. Tuturor celor faţă de care am greşit le cer iertare. Cred că am avut destule izbânzi. Tuturor celor care mi-au fost alături, le mulţumesc”, a spus el.

„Cred că în aceşti ani împreună am învăţat să gândim ca nişte câştigători, să ne purtăm ca nişte câştigători, chiar dacă nu am câştigat totdeauna, şi să ne batem în continuare pentru fi numărul unu. Cred că de aici PNL nu se mai poate întoarce. Cred că un standard de aspiraţie, onoare, curaj, devotament am reuşit să fixăm împreună”, a adăugat Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri