Cristian Diaconescu: Am o relaţie foarte bună cu Elena Udrea, o respect. Unii colegi au minţit

Data publicării:
udrea diaconescu

 

„În legătură cu dificultăţile de înţelegere a unor persoane care au venit mai nou în partid, discut în interiorul partidului, nu fac polemici în spaţiul public. Îmi pare rău că unii colegi au minţit public.Motivaţi de atitudini care îmi scap[, au ieşit public şi au minţit. Subminează candidatura oricui. Clarificările sunt necesare din partea celui investiti, dar dialogul public este contraproductiv. Dacă cineva are o problemă cu candidatura mea, să discutăm în interiorul partidului. Nu numai PMP strânge semnături, am susţinători care fac acest lucru. Afirmaţia că ar fi numai 7.000 de semnături a fost o înţelegere greşită a ce a spus Valerian Vreme. Am 7.000 de semnături numai la Bacău. Nu mi-am pus problema că ştiam că sunt zeci de mii de semnături strânse. Am şi eu oameni care voluntar desfăşoară acest proces”, a declarat Cristian Diaconescu, la Adevărul Live.

Întrebat în legătură cu relaţia cu Elena Udrea, el spus că este una „foarte bună”: „O respect, este un politician determinat, care va avea multe cuvinte de spus în politica românească”.

Candidatura lui Cristian Diaconescu a fost pusă sub semnul întrebării de Ruxandra Dragomir, preşedinte al organizaţiei de femei a PMP, şi acest lucru a generat schimburi de replici şi acuze între Elena Băsescu şi Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri