Cristian Popescu Piedone renunță la funcția de consilier local

Data publicării:
piedone crop agerpres 1
Cristian Popescu Piedone este primarul ales al Sectorului 5. Foto: Agerpres

„În ceea ce mă privește, scorul obținut de lista pentru Consiliul Local PPUSL îl consider a fi unul bun, însă nu suficient. (...) De aceea am decis să mă retrag, iar locul meu va fi luat de tineri”, a anunțat, pe Facebook, fostul edil.

Popescu Piedone a mai spus că în perioada următoare se va dedica familiei, fără a renunța să construiască „ceva” și în politică. „Personal, voi rămâne un social-democrat convins, aşa cum mă ştiţi din totdeauna. De aceea voi continua să construiesc ceva şi în politică. Am arătat, în administraţie, că se poate lucra pentru oameni. Ştiu că şi în politică sau în ONG-uri se poate munci în folosul cetăţenilor. Voi dovedi acest lucru”, a arătat Piedone.

„Voi continua, ca orice cetățean, să fiu implicat în problemele sectorului (...) Nu în ultimul rând, vă asigur că mă voi lupta să îmi demonstrez nevinovăția. Până la urmă adevărul va ieși la iveală. Am încredere că justiția va lua decizia corectă. Îmi cer scuze față de aceia care s-au simțit lezați de candidatura mea, însă mereu am spus că acesta este un drept câștigat în Decembrie 1989, care trebuie respectat”, a mai scris fostul primar.

Cristian Popescu-Piedone a fost trimis în judecată, în data de 6 mai, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul „Colectiv”. El este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit, cauzând vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice și ale Sectorului 4 al municipiului București.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri