Cristian Preda, despre gestul lui Victor Ponta de a renunța la titlul de Doctor: „Nu scuză manevrele pe care le-a făcut, cu ajutorul miniștrilor Pop și Pricopie”

Data publicării:
cristian preda -Publimedia-Victor Ciupuliga

Europarlamentarul Cristian Preda a comentat pe pagina sa de Facebook inițiativa premierului Victor Ponta de a renunța la titlul de doctor.

Renunțarea la doctorat a lui Ponta nu scuză manevrele pe care le-a făcut, cu ajutorul miniștrilor Pop și Pricopie. Chestiunea doctoratului plagiat e una instituțională, nu un moft. Cererea Universității din București a fost blocată cu bună știință, la comandă politică”, a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.  

Cristian Preda, despre noul ministru al Educației: Va răspunde solicitării referitoare la retragerea diplomei de doctor a lui Victor Ponta?

De altfel, Cristian  Preda a amintit de plagiatul premierului imediat după numirea noului ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu. „Noul ministru al Educației ar trebui întrebat la audierile din Parlament dacă va răspunde solicitării Universității din București referitoare la retragerea diplomei de doctor a lui Victor Ponta”, a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.  

Reamintim că marți premierul Victor Ponta a anunțat că va renunța la titlul de doctorTitlul a dat naștere în 2012 unei ample controverse, întrucât premierul a fost acuzat că a plagiat. Victor Ponta a negat însă constant aceste acuzații. Acum spune că trebuia să renunțe la titlu mai demult și își anunță intenția de a se înscrie la un nou titlu de doctorat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri