Cristian Preda, despre plecarea lui Victor Ponta din fruntea PSD: "Partidul trebuie salvat, statul poate să moară"

Data publicării:
cristian preda

 

"Victor Ponta demisionează de la șefia PSD. Ideea ar fi că ipochimenul vrea ca acuzațiile de corupție care i-au fost aduse să nu păteze reputația partidului lui Năstase și Iliescu. Ponta nu pleacă, însă, și din fruntea guvernului. În traducere: partidul trebuie salvat, statul poate să moară", a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook. 

Reacţia Monicăi Macovei, după demisia de la şefia PSD a premierului Victor Ponta

Şi Monica Macovei l-a criticat pe Victor Ponta. "Țara este mai importantă decât un partid. Pentru Ponta însă, PSD este mai important decât țara”, a spus Monica Macovei, potrivit unui comunicat de presă.

Reamintim că premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa nicio funcţie de conducere în PSD. „Nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum!”, a scris premierul. Acesta a precizat că nu va mai ocupa funcţia de conducere până când DNA nu va finaliza ancheta care îl privește. 

El şi-a motivat decizia precizând că şi alţi colegi PSD au renunţat temporar la funcţiile politice pentru a-şi lămuri situaţia juridică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri