Cristian Tudor Popescu: Poporul tocmai a fost găsit bun de pușcărie

Data publicării:
Sorin Oprescu DNA agerpres 8004129-1

Constat că poporul a fost găsit astăzi bun de pușcărie. Domnul Sorin Oprescu-Popor, că așa se numește dânsul din moment ce are ca avocat personal Avocatul Poporului, după cum s-a demonstrat, tocmai a fost găsit bun de pușcărie de către medicii îndreptățiți să pună diagnosticul și să dea verdictul”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Mă întreb, în condițiile acestea, acest domn Ciorbea, avocatul lui Sorin Oprescu-Popor, care împreună cu cele două doftoroaie adunate în prezidiu acum vreo două zile, îl găsise bolnav de moarte pe domnul Sorin Oprescu, pe lângă bolnav de pușcărie, îl găsise bolnav de brandoză, mascoză, citromatoză și de infarct la degetul gros. Eh, iată că acum medicii l-au găsit bun de pușcărie. Mă întreb de ce maladie suferă domnul Ciorbea și doamnele acelea și în ce parte a corpului ar trebui căutați”, a adăugat jurnalistul.

Întrebat dacă Victor Ciorbea va ieși într-o conferință de presă să explice de ce a fost infirmat diagnosticul, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Nu cred! Dimpotrivă! Cred că pentru următoarele șase luni o să reintre de unde a venit.” 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri