Băsescu: Pe lista lui Dragnea se află şi un premier de la PNL? Altfel, riscul unui dezacord cu Iohannis e iminent

Data actualizării: Data publicării:
basescu facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu întreabă într-o postare pe Facebook dacă pe lista de premieri a lui Liviu Dragnea se află şi unul de la PNL, avertizând că în caz contrar riscul unui dezacord major cu preşedintele Klaus Iohannis este iminent. El îşi începe postarea cu o replică din Zorba Grecul, referindu-se la moţiunea de cenzură adoptată miercuri şi soldată cu căderea Guvernului Grindeanu: „Hei, boss, ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă?”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hei, boss, ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă?”.(replică din Zorba Grecul), scrie Băsescu la începutul postării.

Apoi, referindu-se la lista de patru premieri pe care liderul PSD Liviu Dragnea a spus că o are, adaugă: „Întreb şi eu, ca omul, între cei patru este măcar unul de la PNL? Nu de alta dar, altfel, riscul unui mare dezacord cu Preşedintele Iohannis este iminent”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură iniţaită de PSD a fost adoptată, soldându-se cu demiterea Guvernului condus de Sorin Grindeanu, că are în acest moment patru variante pentru funcţia de premier, iar numele final va fi ales după consultarea conducerii partidului, propunere cu care va merge  la consultările de luni, de la Cotroceni.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri