D. Tudorache: Nu am avut niciun fel de contact cu membrii partidelor politice

Data publicării:
dragos tudorache

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, spune într-un interviu pentru agenţia News.ro că nu a avut niciun fel de contact cu membrii partidelor politice, pentru că el este “un aterizat dintr-o altă lume, acum zece luni” şi precizează că mandatul său în Guvern este clar, până în decembrie, dincolo de care nu are aşteptări. Tudorache nu vrea să facă schimbări în MAI care să destabilizeze şi să vulnerabilizeze înaintea alegerilor parlamentare şi, ca să nu existe suspiciuni de “parti pris-uri politice”, vrea să “amestece” cadrele din minister între judeţe.

dragos tudorache

Dragoş Tudorache spune că în cele trei luni de mandat nu vrea să facă nicio schimbare care să destabilizeze structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, mai ales că este o perioadă cu pregătiri intense pentru alegerile parlamentare, dar dacă nu va găsi competenţă, nu va ezita să ia măsuri şi să schimbe oameni din funcţii.

Ministrul spune că are un mandat foarte clar, până în decembrie, şi că dincolo de această dată nu are nicio aşteptare, pentru că atunci când a venit în Guvernul Cioloş, a lăsat în spate o carieră la care vrea să se întoarcă.

Legat de afirmaţiile privind opţiunile sale politice, Tudorache spune că acestea sunt doar speculaţii, pentru că el are o carieră de aproape 20 de ani construită exclusiv în zona nepolitică şi nu a cultivat simpatii politice, după ce mai bine de 16 ani din cariera sa au fost făcuţi în afara ţării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri