Dacian Cioloş: Ce se întâmplă în Parlament e grav

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş citică, într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook, graba cu care parlamentarii Puterii modifică legile Justiţiei şi Codurile Penale.

„Ceea ce se întâmplă acum în Parlament e grav”, spune fostul şef al Guvernului. Cioloș are un mesaj şi pentru aleşii care trebuie să voteze schimbările contestate de magistraţi şi populaţie la legile justiţiei fără o dezbatere reală.

Dacian Cioloş le cere oamenilor să nu mai fie indiferenţi, pentru că toleranţa la corupţie nu poate crea bunăstare. Dacian Cioloş este fondatorul mişcării civice Platforma România 100.

Ceea ce se întâmplă acum în Parlament este grav. Nu doar pentru atacul împotriva legilor justiţiei, care sunt modificate fără dezbatere şi fără argumente solide, dar şi pentru că majoritatea pare să nu mai suporte să supravieţuiască democratic cu minoritatea parlamentară”, a spus Cioloș.

Fiecare dintre dumneavoastră veţi decide soarta tuturor românilor. Aţi jurat să apăraţi democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor. Dacă modificările la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală vor trece în forma actuală, există riscul ca niciun cetăţean să nu mai fie în siguranţă în România”, este mesajul transmis de Cioloș parlamentarilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri