Dacian Ciolos, despre PSD: „Nu ne vindem țara la străini, doar cumpărăm întâlniri cu ei”

Data publicării:
dacian ciolos govro

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos critică PSD-ul și pe liderul partidului, Liviu Dragnea, după informațiile apărute în presă, conform cărora partidul ar fi încercat să obțină pentru Dragnea o întâlnire cu Donald Trump sau Mike Pence, pe bani.

„În caz că e adevărat, s-ar înscrie la categoria "Nu ne vindem țara la străini". Doar cumpărăm întâlniri cu ei! O spun cu amuzament, pentru că anul trecut când aveam întâlniri "gratis" cu șefi de guvern pentru a încerca să prezint România într-o lumină pozitivă cu argumente, unii oameni chiar credeau astfel de povești cu "vândutul" țării spuse de cei care acum se pare că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a fi primiți”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

După apariția unor documente potrivit cărora PSD ar fi achitat 100.000 de dolari, unei firme de lobby din SUA, pentru ca președintelui social-democrat să aibă întâlniri la nivel înalt la Casa Albă, Liviu Dragnea a declarat că „PSD nu a plătit niciun leu”. „Totuşi, 100.000 e o sumă mică pentru mine, nu?”, le-a mai spus Dragnea jurnaliştilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri