Dacian Cioloș: În Teleorman nu se dezvoltă economia, oare de ce?

Data publicării:
160920_ICCJ_DRAGNEA_009_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Dacian Cioloș l-a atacat pe președintele PSD, Liviu Dragnea. Într-un interviu la Adevărul Live, premierul a lansat întrebarea de ce nu se dezvoltă economia în Teleroman.

160920_ICCJ_DRAGNEA_009_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Dacian Cioloş a afirmat că este mai confortabil pentru unii politicieni să stea în ţară şi să „se plângă că vin străinii să-ţi cumpere ţara”, precizând că în anii trecuţi foşti demnitari români veneau la Comisia Europeană „ca nişte mieluşei şi când se întorceau acasă erau foc şi pară împotriva Bruxelles-ului”.

„Poate să fie pentru unii politicieni mult mai confortabil să stai ascuns la tine în ţară, să vii cu un discurs populist şi naţionalist, să te plângi că vin străinii să-ţi cumpere ţara, dar să nu faci nimic pentru a înţelege aceste mecanisme europene şi pentru a face în aşa fel încât România să fie un jucător la nivel european şi nu doar un consumator de regulamente şi, din păcate, asta s-a întâmplat în anii trecuţi. Veneau responsabilii români ca nişte mieluşei la Bruxelles şi când se întorceau acasă erau foc şi pară împotriva Bruxelles-ului”, a spus Cioloş.

Mai mult, premierul a reamintit că în judeţul Teleorman, unde actualul lider al PSD Liviu Dragnea a fost preşedinte al Consiliului Judeţean mai mulţi ani şi deputat, sunt cei mai mulţi asistaţi sociali şi nu se dezvoltă economia.

„În judeţul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai mulţi asistaţi social. Acolo nu se dezvoltă economia, oare de ce?”, a spus Cioloş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri