Dacian Cioloș propus premier. Reacția lui Liviu Dragnea

Data publicării:
dragnea3

„Am avut o guvernare foarte bună, apreciată de polulație, am avut creștere economică, suntem curioși și foarte atenți” în privința echipei și a programului lui Dacian Cioloș, a spus Liviu Dragnea. „Nu pot, nu e firesc să spunem acum (poziția noastră - n.r.), avem doar un nume și un chip”, a menționat liderul PSD. Un alt aspect de care PSD este interesat înainte de a anunța dacă îl votează pe Dacian Cioloș este colaborarea acestuia cu Parlamentul, a precizat Liviu Dragnea.

El a amintit că a mers la consultările cu președintele cu un pachet de măsuri, nu numai cu o propunere de premier tehnocrat (Liviu Voinea - n.r.). Orice guvern care nu-și asumă acest pachet de măsuri va fi greu pentru PSD să-l susțină, a avertizat Liviu Dragnea. El a mai spus că România trebuie să rămână o țară stabilă și oricum, există date certe că guvernul Cioloș va avea susținere în Parlament (din partea altor formațiuni politice).

Întrebat dacă PSD intră în opoziție, Liviu Dragnea a spus că în situația unui guvern de tehnocrați, toată lumea este în opoziție.

În ceea ce privește coaliția cu UNPR, liderul PSD este de părere că, potrivit declarațiilor lui Gabriel Oprea, ea încă există. „Să așteptăm zilele următoare să vedem cum funcționează”, a îndemnat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri