Daniel Funeriu: Așa trebuie să fie PMP: Laser, frate!

Data publicării:
funeriu laser

Rămaşi doar doi în cursa pentru şefia PMP - după retragerea lui Adrian Papahagi, Adrian Rădulescu şi Gelu Vişan -, competitorii s-au întrecut în vorbe cu tâlc, menite să amintească realizările lor şi defectele adversarilor.

V-a placut bacul pe bune? Lui Ponta nu! Am adus în România cel mai mare proiect ştiinţific din istoria sa, laserul de la Măgurele, 500 de milioane de euro. Un coleg mi-a spus: băi Daniele, nu mai vorbi la partid de laser că nu știe lumea ce e laserul. Vă spun eu ce e laserul. E o chestie care merge drept înainte și trece prin orice. Așa trebuie să fie și partidul ăsta: laser, frate”, a spus Daniel Funeriu, fost ministru al Educației.

Mie nu mi se rupe de partid, îmi pasă foarte tare ce se întâmplă cu Mișcarea Populară. Unii au spus că se putea mai mult, dar mulți care spun asta fie nu se pricep la politica, fie nu ne sunt prieteni”, a spus la rândul său Elena Udrea.

Cu un scor confortabil de 742 la 209 voturi la final, Elena Udrea a făcut o surpriză din primul său anunţ ca preşedinte PMP.

Vă promit că vom conta în alegerile prezidențiale din această toamnă. Numele candidatului partidului la președinția României este Cristi Diaconescu”, a spus ea.

A fost o discuție în interiorul partidului, neoficială, colegii au fost de acord cu această variantă”, a confirmat Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu a fost consilier prezidenţial între mai 2012 şi aprilie 2014. El a demisionat din funcţia deţinută la Cotroceni şi s-a înscris în PMP. Elena Udrea spune că fostul consilier al preşedintelui Traian Băsescu este „tipul de politician occidental” de care este nevoie în acest moment în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri