Darius Vâlcov: Nu am demisionat

Data publicării:
darius valcov mediafax-1

 

Nu am demisionat”, a spus Vâlcov. În cursul zilei de sâmbătă, după ce Darius Vâlcov a fost audiat, vineri seara, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în calitate de suspect, în spaţiul public au apărut informaţii că acesta ar fi demisionat din postul de ministru. În acelaşi timp, mai mulţi comentatori politici au apreciat că Vâlcov ar trebui să demisioneze.

Tot sâmbătă, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, că premierul Victor Ponta ar trebui să-i solicite demisia de onoare ministrului Finanţelor, Darius Vâlcov, întrucât un membru al Executivului urmărit penal nu poate avea decât o contribuţie negativă la imaginea României.

Ministrul Finanțelor a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenţă. C. T. Popescu: „Ar trebui să-și dea demisia!”

Cazul Darius Vâlcov, în presa străină

Vestea că încă un oficial de rang înalt din România este investigat pentru corupţie a ajuns rapid în presa internaţională. Marile agenţii de presă scriu pe larg despre dosarul în care ministrul român de Finanţe este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Jurnaliştii străini se întreabă în acest context care va fi soarta negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional, programate pentru luna aprilie, dacă Darius Vâlcov va rămâne în fruntea Ministerului de Finanţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri