Demiteri în PPDD. Conducerea filialei Gorj a fost schimbată, după ce s-a înteles cu PDL și PNL

Data publicării:
diaconescu in dd-mobil - 6684580-Mediafax Foto-Marian Buga

Deputatul PPDD Niculina Mocioi a fost demisă de la conducerea organizaţiei Gorj în ziua în care PDL şi PNL au obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean. PSD a pierdut astfel postul de vicepreşedinte, iar un consilier PPDD a fost votat în această funcţie.

Am fost dată afară din PPDD de PSD, nu de PPDD”, a declarat, la Digi24, deputatul Niculina Mocioi.

Întrebată cine din PSD a vorbit cu conducerea din PPDD ca să fiţi dată afară, aceasta a răspuns: „Intuiesc că premierul, domnul Ponta”.

Preşedintele demis al PPDD Gorj este de părere că noua majoritate din Consiliul Judeţean nu se va păstra pentru că cei care nu se vor supune cerinţelor partidului îşi vor pierde mandatul. Conducerea PPDD de la centru susţine că, de fapt, la Gorj nu s-a respectat strategia naţională a partidului.

„S-a comunicat pe linie de secretar general că nu se fac niciun fel de acţiuni fără aviz de la centru. Se spunea clar că nu se constituie majorităţi, nu se iniţiaza întâlniri şi discuţii cu partidele din teritoriu fără a fi anunţat centrul”, a declarat Simona Man, președintele PPDD.

Liderii PDL şi PSD de la Gorj critică demiterea conducerii locale a partidului.

Este o schimbare clar cu dedicatie dinspre PSD, asta arată şi disperarea, şi presiunile la care faceam referire când vorbeam despre PSD”, a spus Dan Vâlceanu, președintele PDL Gorj.

Socia-democraţii sunt de acord cu sancţiunile luate de conducerea centrală a PPDD.

Negocierile PSD- PPDD au început în urmă cu două săptămâni, însă au intrat în impas tocmai din cauza alianţelor încheiate între timp de Partidul Poporului cu PDL şi PNL. Până acum PSD cooperează cu PPDD în cinci judeţe pentru asigurarea majorităţii şi este aproape de a încheia alte 11 alianţe la nivel local.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri