Deputat PNL: Revolta din penitenciare, o temă hrănită de Dragnea şi aripa penală din PSD

Data publicării:
ovidiu raetchi crop
Foto: Facebook/Ovidiu Alexandru Raețchi

 

„"Revolta" din penitenciare este o temă hrănită de Liviu Dragnea şi aripa penală din PSD pentru a obţine demisia ministrului Justiţiei. Această demisie a fost cerută recent de Dragnea direct premierului Cioloş - fără alt motiv aparent decât consacrata angoasă pesedistă în faţa legii aplicate intransigent, fără îndulciri în materie de corupţie sau abuz în serviciu”, a scris Ovidiu Raeţchi pe Facebook.

Deputatul PNL consideră că „refuzul lui Cioloş de a o remania pe Raluca Prună este urmat de o insurecţie a închisorilor, pe model sud-american, tratată de comunicatorii pesedişti ca prioritate publică absolută”.

Nu vom vedea nici pe departe aceeaşi reacţie în cazul muribunzilor năpădiţi de viermi din spitalele româneşti - confortul lui Nuţu Cămătaru e mai important”, adaugă Ovidiu Raeţchi.

Potrivit liberalului, „bilanţul guvernului Ponta în materie de reformă a sistemului penitenciar este zero”.

Astăzi, însă, nimeni nu întrece PSD în indignări de tip Che Guevara. Ideea e să-ţi pui tricoul corect, roşu, revoluţionar când te întorci din Dubai Marina. În tot acest context, sprijinirea ministrului Justiţiei în faţa ofensivei conduse de Dragnea mi se pare o datorie civică”, mai scrie Ovidiu Raeţchi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri