Deputat PSD: Corupții, inventați de mașina de propagandă a sistemului

Data publicării:
valentin boboc deputat psd_fb

Un deputat PSD compară lupta anticorupţie cu chinurile prin care au trecut proprietarii de pământuri în perioada comunistă.

valentin boboc deputat psd_fb

Valentin Boboc, parlamentar social-democrat de Teleorman, s-a plâns într-un interviu pentru Radio România Actualităţi că au revenit metodele prin care în anii 50 clasa politică din ţara noastră a fost eliminată.

El crede că există o similitudine între lupta împotriva burghezo-moşierimii şi lupta împotriva corupţilor, care, spune deputatul, au fost inventate de maşina de propagandă a sistemului.

Au revenit în actualitate toate metodele prin care în anii '50 clasa politică românească a fost eliminată din actualitatea luptei politice. Între lupta împotriva burghezo-moşierimii de atunci, în dispreţul drepturilor şi libertăţilor individuale, şi lupta împotriva corupţilor, inventaţi de maşina de propagandă a sistemului, este o similitudine ce nu poate să nu neliniştească opinia publică românească”, a spus Valentin Boco, deputat Psd de Teleorman.

Valentin Boboc, care este la al doilea mandat de parlamentar, a apărut şi în dosarul Referendumul. El a fost interceptat în timp ce primea de la Liviu Dragnea ordin să scoată la vot cetăţenii din Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri