„Digipedia”. Armand Goșu, istoric: Suntem în cea mai gravă criză ce a cuprins regiunea în ultima sută de ani. Și noi nu suntem pregătiți

Data publicării:
discutie

Jurnalistul Emil Hurezeanu şi invitatul său, istoricul Armand Goşu, au încercat să explice resorturile personajului Vladimir Putin, dar şi ce se întâmplă în aceste zile în spaţiul ex-sovietic.

„Foarte bine făcut filmul. Sunt foarte multe lucruri noi, pentru că alt acces are BBC. Au acceptat să de interviuri de la ministrul Lavrov până la Condoleezza Rice sau Levitte, consilierul preșeedintelui Sarkozy. Ce nu mi-a plăcut neapărat – puțin caricatural prezentat 2008-ul cu Bucureștiul, Merkel și ce urmează, vara lui 2008 cu Sarkozy. Cred că lucrurile ar trebui prezentate mai nuanțat”, a spus profesorul Armand Goșu.

În ceea ce privește tensiunile conflictul ruso-ucrainean și poziția României, Armand Goșu crede că „suntem în cea mai gravă criză ce a cuprins regiunea în ultima sută de ani”. „Noi nu suntem pregătiți. Nu suntem deloc pregătiți”, a mai spus istoricul.

Urmăriți în materialul video discuția dintre Emil Hurezeanu și Armand Goșu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri