DNA verifică listele de semnături ale mai multor candidaţi din Bucureşti

Data publicării:
nazare alexandru

Foto: facebook.com

Alexandru Nazare a făcut precizări pe Facebook despre „acțiunea DNA”:

Din respect față de cetățenii Sectorului 1, de simpatizanții mei și presă, mă văd nevoit să fac următoarele precizări:

Acțiunea DNA nu este un caz singular în Capitală, așa cum a anunțat public și instituția judiciară. Aceeași instituție a anunțat public că această anchetă nu vizează persoane.

Aștept cu calm concluzia anchetatorilor, care au răspuns cu promptitudine unei sesizări a unui ONG, făcute în urmă cu 30 de zile.

Nu am nimic de ascuns! Toată activitatea mea publică se desfășoară în condiții de deplină transparență și cu respectarea legislației în vigoare.

Mulțumesc DNA pentru reacția promptă și corectă de a informa opinia publică în legătură cu această anchetă care, în mod evident, urma să fie folosită tendențios de către adversarii mei politici de la PSD.”


Aceleaşi documente - liste de semnături - au fost cerute şi de la celelate birouri electorale. Procurorii fac cercetări pentru fapte de corupţie şi infracţiuni electorale, însă până în acest moment nu au pus pe nimeni sub acuzare.

Este a o nouă anchetă de acest fel deschisă de DNA, după ce, în urmă cu circa două săptămâni, procurorii au făcut percheziţii legate de listele de semnături depuse de Marian Vanghelie, care candidează la Setorul 5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri