Doina Pană nu înţelege de ce Shhaideh şi Plumb au trebuit să plece din Guvern

Data publicării:
doina pana

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a declarat marţi, la Parlament, că nu înţelege de ce miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au trebuit să plece din Guvern şi nici motivul pentru care prim-ministrul Mihai Tudose le-a cerut acest lucru, în contextul în care există prezumţia de nevinovăţie.

Doina Pană a spus că nu înţelege de ce prim-ministrul Mihai Tudose a declarat că din cauza problemelor penale şi a percepţiei existente la Bruxelles, Shhaideh şi Plumb trebuie să plece din Guverm

„Nu, nu înţeleg, atât timp cât Constituţia spune ceva şi o directivă europeană, mai nou, spune acelaşi lucru”, a declarat Pană.

Ea a susţinut că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care Shhaideh şi Plumb şi-au anunţat demisiile, prim-ministrul a spus că intenţionează să demisioneze el în caz contrar.

„Sevil, din ianuarie, e hărţuită în permanenţă. Viaţa de minsitru nu e o viaţă uşoară, responsabilităţile sunt uriaşe. Înseamnă nu numai enorm de multă muncă fizică, înseamnă un stres permanent. Dacă la toate astea se adaugă nişte stresuri de luni de zile legat de chestiuni pentru care tu nu eşti vinovat, dar se fac atâtea afirmaţii publice, te simţi vânat, oricât ai fi de super-om, şi pe doamna Sevil o consider un fel de super-om, având în vedere toată activitatea ei de când o cunosc. Cu toate astea cedezi la un momet dat”, a mai spus Doina Pană.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri