Dosarul Rompetrol II. Călin Popescu Tăriceanu: A făcut foarte bine Iohannis

Data publicării:
tariceanu-1

 

„Să știți că a făcut foarte bine domnul Iohannis, e un mesaj pentru toți cei care vor să mai devină miniștri, să-și bage mințile-n cap. Atâta înțelegem noi din ceea ce înseamnă statul de drept. Deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet, asta vă spun, în baza principiului separației puterilor în stat. Pentru deciziile politice, responsabilii politici, miniștrii sunt ținuți la respect până la urmă, ca să folosesc o altfel de formulă, de cetățeni prin votul pe care îl dau ei”, a arătat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta nu a dorit să comenteze acuzațiile formulate pe acest subiect de către o serie de lideri ai PNL potrivit cărora ar fi fost la curent, alături de conducerea PSD, cu acțiuni despre care se vorbește în dosarul Rompetrol II.

„Întotdeauna, la orice sunt eu la curent cu domnul Dragnea și cu domnul Ponta (...) Pot să fiu la curent ca orice om care urmăresc viața publică (...) Nu am să comentez pentru că nu cunosc subiectul și pentru acțiuni care sunt derulate la mulți ani după încheierea mandatului meu. Ce să comentez eu despre implicarea mea? Nu vă dați seama că este o absurditate?”, a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, ministrului Justiției cererile de urmărire penală pentru patru foști miniștri - Mihai Tănăsescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vlădescu și Gheorghe Pogea - în dosarul Rompetrol II.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri