Dragnea acuză atacuri „coordonate”: Unii zic că ar fi de la SRI, alţii că ar fi de la Soros

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea digi24

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că a observat în ultima perioadă o serie de atacuri „coordonate” împotriva sa, atât din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cât şi din partea unor jurnalişti de la diferite publicaţii, afirmând că scopul acestora este vulnerabilizarea sa şi influenţarea procesului de abuz în serviciu în care este judecat.

liviu dragnea digi24

Nu sunt numai din partea lui Victor Ponta (atacurile – n. red.). e o anumită coorodonare. Poate să fie o simplă coincidenţă. Ponta, Băsescu, Daniel Constantin, jurnalişti de la Evenimentul Zilei, B1, Hotnews, alte site-uri, publicaţii (…) Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat. E o abordare securistă la unele anchete jurnalistice, care nu spun nimic, croşetează cu neadevăruri. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI, alţii că ar fi de la Soros, pe care l-am atacat şi o să-l atac până când ţara asta va scăpa de influenţa acestui om nefast”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune la România TV, citată de News.ro.

Întrebat care este scopul acestor atacuri la adresa sa, liderul PSD a spus că vor să-l vulnerabilizeze.

Să mă slăbească. Să influenţeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia unui om rău şi să influenţeze decizia judecătorilor (…) Se urmăreşte destabilizarea mea şi a PSD. O destabilizarea puternică a mea ar însemna o destabilizarea a PSD şi a guvernării. E visul lor”, a mai spus Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri