Dragnea: Apreciez înţelepciunea lui Iohannis

Data publicării:
IOHANNIS DRAGNEA TARICEANU_24_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că apreciază „înţelepciunea” preşedintelui Klaus Iohannis, care doreşte să consulte majoritatea parlamentară înainte de a face o nominalizare la conducerea SIE.

IOHANNIS DRAGNEA TARICEANU_24_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Întrebat dacă majoritatea parlamentară va bloca numirea noului şef al SIE dacă preşedintele Klaus Iohannis nu face consultări, Dragnea a spus că şeful statului doreşte să aibă o discuţie cu partidele înainte de a lua o decizie în acest sens, relatează News.ro.

„Am apreciat înţelepciunea preşedintelui care a înţeles că trebuie să aibă o discuţie înainte cu majoritatea parlamentară pentru a evita exact această situaţie de posibil blocaj în care ar veni o propunere la majoritatea parlamentară care să fie respinsă. Şi sigur că dacă s-ar fi întâmplat aşa, domnul Predoiu ar rămâne în continuare la SIE. Dar, din ce am înţeles de la preşedintele României, vrea să consulte majoritatea parlamentară înainte şi eu am speranţă că vom ajunge la o soluţie acceptată de ambele părţi”, a spus preşedintele PSD la un post de televiziune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri