Dragnea, despre schimbarea lui Tudorel Toader: „Surse proaste”

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnaliști dacă Tudorel Toader va fi schimbat de la Ministerul Justiției, așa cum informează unele surse. Răspunsul șefului social-democraților sugerează că fostul judecător de la Curtea Constituțională își va păstra mandatul.

„Știm, pe surse deocamdată, că s-ar vrea schimbarea ministrului Justiției. Există posibilitatea ca Tudorel Toader să nu mai fie ministru în următorul Cabinet?”, a fost întrebarea adresată de jurnaliști lui Liviu Dragnea, după întâlnirea de la Vila Lac 1.

Cred ca sunt surse proaste”, a răspuns președintele PSD.

La insistențele jurnaliștilor, care au întrebat dacă secretarul de stat Mariana Moț este o variantă pentru șefia Ministerului Justiției, Dragnea a continuat: „Nu, cred că sunt surse proaste”.

Președintele PSD a mai spus că, înainte de ședința de mâine a Comitetului Executiv al PSD, va avea discuții „foarte seriose” cu șefii de filială. „O să discutăm împreună și o să discut și cu fiecare în parte ca să fie liberi să spună ce cred de cuviință, după care ne reunim”, a precizat Dragnea.

Marți dimineață, întrebat dacă va rămâne la Ministerul Justiţiei, în Guvernul Tudose, Tudorel Toader a spus că îşi va îndeplini obligaţiile „până în ultimul minut”.

„Dacă mi se va pune această întrebare, voi da un răspuns. Îmi voi îndeplini obligaţiile până în ultimul minut. (...) Până în ultimul moment sunt în birou şi îmi fac datoria, dacă voi fi întrebat, voi răspunde, dacă nu, evident nu răspund la întrebări nespuse, ipotetice”, a spus Toader.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri