Dragnea: Eu nu am un discurs naţionalist sau de slugă

Data actualizării: Data publicării:
dragnea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, la un post de televiziune citat de News.ro, că nu are un discurs „naţionalist” sau „de slugă”, ci unul de „român normal” care speră că în ţara lui poate să vorbească despre drepturile românilor. Social-democratul a ţinut să precizeze că atât PSD, cât şi guvernul Grindeanu, nu au absolut nimic împotriva multinaţionalelor.

dragnea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Eu nu am un discurs naţionalist, nu am un discurs de slugă. Am un discurs de român normal care încă speră că în ţara lui poate să vorbească pentru drepturile românilor. Că sunt angajaţi, că sunt oameni de afaceri, că sunt funcţionari, că sunt pensionari, că sunt tineri, că sunt medici, profesori, cred că încă mai am dreptul şi încă mai avem dreptul să vorbim despre asta”, a afirmat preşedintele PSD.

Dragnea a ţinut să sublinieze faptul că PSD şi guvernul Grindeanu nu au „absolut nimic” împotriva multinaţionalelor.

„Că nu am o atitudine de slugă şi pentru asta sunt criticat, asta-i viaţa! Le doresc succes, să critice în continuare. Nu o să îmi schimb discursul. Vreau să precizez a mia oară: nici eu, nici partidul pe care îl conduc, nici Guvernul nu are absolut nimic împotriva multinaţionalelor. Dar pentru faptul că noi spunem de luni de zile şi acţionăm în sensul ăsta, că trebuie să ajutăm şi firmele româneşti şi capitalul autohton, asta nu înseamnă că este ceva împotriva celorlalţi”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri