Dragnea îl ironizează pe Teodorovici: Are o funcţie care poate să îl tulbure foarte mult

Data publicării:
eugen teodorovici 1 fb

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a ironizat pe preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat Eugen Teodorovici, după votul privind eliminarea accizei la carburanţi şi limitarea "split TVA", Dragnea spunând că Teodorovici are o funcţie care "poate să îl tulbure foarte mult".

Întrebat dacă a vorbit cu Eugen Teodorovici dupa votul de marţi din Comisia de Buget a Senatului privind eliminarea supraacizei la carburanţi şi limitarea "split TVA” pentru companiile de stat şi pentru firmele care au contracte cu statul, liderul PSD a spus că nu a vorbit cu Teodorovici, dar că va exista o discuţie în Comitetul Executiv al PSD, dar şi în grupurile parlamentare legată de acest vot.

"Nu am avut această onoare, probabil că o să o am. În legătură cu acel vot, o să avem o discuţie şi în Comitetul Executiv, la sfârşitul acestei săptămâni şi săptamana viitoare în grupuri, pentru că trebuie să facem cu toţii un efort să ne aducem cu toţii aminte că această majoritate parlamentară este constituită ca să susţină un Guvern, nu să îl blocheze (...) Este foarte simplu să se facă exerciţii de imagine, să se critice Guvernul, măsurile guvernamentale, dar este un program de guvernare care trebuie pus în practică şi asta este una dintre principalele atribuţii ale Parlamentului. Eu cred că la domnul Teodorovici este o altă problemă. Dumnealui a venit în primăvară şi mi-a spus că ar vrea să fie preşedinte al Comisiei Economice şi eu am rugat colegii din Senat să îl susţină ca preşedinte al comisiei. (...) Este o funcţie care poate să-l tulbure foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament.

Plata defalcată a TVA va fi obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat şi firmele aflate în relaţii contractuale cu statul, pentru celelalte firme sistemul fiind opţional din 2018 şi obligatoriu doar din 2019, dacă se va dovedi funcţional, au decis marţi senatorii din Comisia de buget-finanţe, prin aprobarea unui amendament depus în acest sens.

Tot marţi, Comisia de buget din Senat a decis eliminarea majorării accizei la carburanţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri