Dragnea: Mi s-a părut profund incorect cum s-a raportat Grindeanu la Vâlcov

Data publicării:
darius valcov gov ro

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, că i se pare „profund incorect” modul în care s-a raportat premierul Sorin Grindeanu la Darius Vâlcov, în condiţiile în care înainte să fie desemnat prim-ministru discuta foarte des cu acesta şi îl aprecia.

„Mi se pare profund incorect modul în care s-a raportat la domnul Darius Vâlcov. Nici eu, nici colegii nu uităm modul cum a vorbit cu domnul Darius Vâlcov atât în timpul campaniei electorale, dar şi după ce a fost propus ca prim-ministru şi după ce s-a instalat în funcţia de prim-ministru. Vorbea destul de des cu domnul Darius Vâlcov, care înţeleg că atunci nu mai era un fost pedelist şi îl aprecia în faţa tuturor pe acest om care a fost unul dintre cei mai importanţi membri ai echipei care a redactat programul guvernare, dacă nu cel mai important”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul social-democraţilor a ţinut că precizeze că Darius Vâlcov este membru PSD. 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri noaptea, la Palatul Victoria, că în evaluarea privind Guvernul şi măsurile din programul de guvernare s-a trecut la nerealizări dezvoltarea relaţiilor economice cu Federaţia Rusă, afirmând că România este în Uniunea Europenă şi trebuie să respecte sancţiunile pe care blocul comunitar le-a impus Rusiei. ”Poate domnul Vâlcov şi ceilalţi ştiu altceva. Şi de asta trebuie să plec, probabil”, a spus prim-ministrul arătând că nu a aflat până în prezent cine a făcut parte din comisia de evaluare, în afară de Darius Vâlcov ”care nu mai e membru PSD”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri