Dragnea: Mișa e un ministru care muncește. Ce spune premierul

Data actualizării: Data publicării:
ionut misa_govro

Susţinere declarată şi de premierul Tudose şi de președintele PSD Liviu Dragnea pentru ministrul Finanţelor Ionuţ Mişa. Este un ministru bun, spune şeful lui pe linie de partid.

„Am avut o zi întreagă pe buget, împreună cu Ionuț Mișa. N-a fost niciun conflict între premier și Mișa, este un ministru care muncește si va avea rezultate bune”, a spus Liviu Dragnea.

La rândul său, întrebat dacă este nemulțumit de prestația ministrului de Finanțe, premierul a răspuns: „Dimpotrivă”. Şeful Guvernului a adăugat, tot răspunzând unei întrebări, că nu intenţionează să.l schimbe din funcţie pe Ionuţ Mişa: „Guvernamental nu, politic nu”.

Ionuț Mișa a fost criticat chiar din interiorul PSD pentru măsurile controversate anunțate înainte ca ele să fie asumate oficial. Cel mai recent exemplu este taxa de solidaritate, anunțată de ministru într-un interviu.

Premierul ar fi fost nemulțumit de modul în care ministrul Mișa a comunicat, deși acesta a vorbit destul de detaliat despre această taxă, ca și cum toate lucrurile ar fi fost deja stabilite, potrivit informațiilor Digi24.

Nu este prima dată când Ionuț Mișa anunță ceva cu care premierul nu este de acord. Imediat după numirea în funcție, ministrul Finanțelor anunța desființarea Pilonului 2 de pensii, fapt care a stârnit polemici numeroase în mediul economic românesc și nu numai.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de buget-finanțe din Senat, a cerut chiar demisia ministrului Mișa pentru declarațiile privind taxa de solidaritate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri