Dragnea: N-am pupat știuca, guvernatorul Deltei poate să-mi dea amendă

Data publicării:
dragnea si stiuca
Liviu Dragnea în Deltă

Liviu Dragnea a reacționat după criticile făcute de Grigore Baboianu la adresa sa și a premierului Sorin Grindeanu. Cei doi politicieni s-au fotografiat săptămânile trecute în Delta Dunării cu câteva exemplare de știucă.

Am arătat captura, i-am dat drumul, n-am pupat-o. Dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să-mi dea amendă”, a spus Liviu Dragnea, întrebat cum comentează criticile guvernatorului Rezervaţiei Delta Dunării.

Grigore Baboianu, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul că, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă, scrie News.ro.

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

„Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile... este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea...”, a spus guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, la Europa FM.

Întrebat de ce vorbeşte despre un alt guvernator, Baboianu a răspuns: „Pai dacă dau astfel de exemple...”.

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD capturile de ştiuci. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri