Dragnea neagă discuția cu Martin Schulz despre OUG 13

Data actualizării: Data publicării:
dragnea schulz

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat să vorbească despre interpelarea făcută de un tânăr român stabilit în Germania la adresa lui Martin Schulz, în timpul unei întâlniri electorale din Germania.

N-am avut plăcerea și onoarea să vorbesc cu domnul Schulz și mă abțin cu greu... Am fost sfătuit să mă abțin până când se termină alegerile în Germania”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat despre afirmația lui Martin Schulz - social-democratul german care vrea să devină cancelar în urma alegerilor din această lună - care a spus că dacă era în România în timpul emiterii OUG 13 ar fi ieșit în stradă.

Președintele PSD a mai spus că va da mai multe declarații cu privire la acest subiect după ce se vor termina alegerile din Germania, peste două săptămâni.

Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel pentru fotoliul de cancelar, a fost duminică într-o vizită electorală la Wiesbaden, oraș din landul Hessa (vestul Germaniei). Acolo a fost interpelat de un român, care vrut să știe dacă își menține mesajul de susținere pentru Liviu Dragnea, după ce Guvernul PSD a dat în luna ianuarie o ordonanță prin care ar fi fost favorizat Liviu Dragnea. Detalii aici.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri