Dragnea: O să mă întâlnesc cu Ponta, să văd ce l-a nemulţumit

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi seară, că „habar nu are” de ce este supărat fostul premier Victor Ponta. De asemenea, liderul social-democraților a anunțat că a stabilit o întâlnire cu Victor Ponta pentru a discuta despre demisia sa în alb.

 

victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

„Eu îmi doresc să rămână în PSD. E loc de muncă în PSD, e loc chiar de toată lumea să muncească, să pună umărul. Ca şi consultare, eu mă consult cu cei care sunt. (...) A mai fost supărat. I-a mai trecut. Acum iar e supărat. Poate îi trece. Sper să îi treacă", a spus președintele PSD la România TV, citat de News.ro.

Dragnea a respins criticile lui Ponta, privind stilul de conducere „personal", precizând că sub şefia lui în PSD a avut loc tot timpul o largă consultare, în cadrul Comitetului Executiv Naţonal.

Liviu Dragnea a mai spus că încă nu a primit demisia în alb a fostului premier. 

„Eu am vorbit cu Victor, o să ne vedem zilele următoare, o să încerc să văd ce l-a nemulţumit. E nevoie de orice om în această perioadă. Eu nu cred că Victor vrea să lucreze pentru adversarii politici şi nu cred că vrea să lucreze împotriva ţării. Bun, omul când e supărat spune lucruri", a spus el.

Victor Ponta a afirmat, miercuri, la România TV, că nu se înţelege cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, din mai multe motive, fiind şi o diferenţă de stiluri de conducere, actulul şef al PSD având un stil „mai personal", care duce la situaţii în care măsurile bune sunt asumate de partid, iar cele rele de Guvern, lucru care afectează eficienţa actului de guvernare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri