Dragnea: Parlamentari PSD, ameninţaţi cu dosare dacă votează moţiunea

Data actualizării: Data publicării:
20170621_MOTIUNE_PSD_47_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că mai mulţi parlamentari ai partidului au fost ameninţaţi cu dosare, de către alţi social-democraţi, dacă vor vota moţiunea de cenzură şi a spus că un om de afaceri, Costi Iacob, alături de „noul lider politic” Augustin Jianu, făceau presiuni asupra secretarului General al Guvernului şi asupra partidului.

20170621_MOTIUNE_PSD_47_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Unii dintre colegi au fost ameninţaţi cu dosare. Eu am şi câteva SMS-uri trimise, nu le arăt deocamdată, o să-i întreb, s-ar putea să le aibă şi alţii şi o să le arate. Au fost ameninţaţi, din păcate. Au fost ameninţaţi cu dosare, ceea ce este nepermis. Sigur că în aceste condiţii toţi membrii de partid, toţi parlamentarii noştri au fost oripilaţi că colegi de-ai lor îi ameninţă cu dosare dacă votează moţiunea de cenzură. Suntem, totuşi, în anul 2017. Nici nu ştiu dacă cei care ameninţau se bazau pe ceva. Faptul în sine este foarte grav”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

El a mai spus că au fost presiuni asupra oamenilor din fostul Guvern şi asupra membrilor de partid din partea unor oameni de afaceri.

„Şi eu şi colegii mei ştim din primele două zile oameni din Guvern, foşti oficiali din Guvern care au fost daţi afară, spuneau printre alţii de un om Costi Iacob, care suna, care mergea peste secretarul general al Guvernului în funcţie, peste secretarul general adjunct, o doamnă care era în spital cu perfuzii, şi care suna şi în partid. Pe lângă noul lider politic, domnul Jianu, care îşi suna şi foştii profesori să-i convingă, suna şi acest domn prin partid”, a mai spus Dragnea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri