Dragnea, prins cu minciuna în legătură cu amânarea legii privind rachetele Patriot

Data actualizării: Data publicării:
171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD a explicat, marți, că membrii Comisiei de Apărare din Senat au absentat, săptămâna trecută, de la ședința în care trebuia să se dezbată și voteze proiectul de lege privind achiziționarea rachetelor Patriot, pe motiv că au participat la o acțiune a Serviciului de Protecție și Pază. Liviu Dragnea a fost contrazis însă de un membru al Comisiei, care a precizat că acțiunea la SPP a fost seara, nu la prânz.

171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Nouă ne-a spus joi la Caraş domnul Bădălău, preşedinte executiv PSD, vicepreşedinte al Senatului, că membrii din Comisia de Apărare de la Senat au fost invitaţi exact în aceeaşi zi şi perioadă să viziteze un poligon de tir. În general, nu prea cred în concidenţe, tocmai în ziua aia, la ora aia, drept pentru care joi a discutat, vineri le-am cerut colegilor mei în CExN din Senat ca ieri, la 11.00, să întrunească comisia, să dea avizul, seara să se voteze, azi să încheiem în Cameră”, a declarat Dragnea.

„Domnul Bădălău ne-a spus că au fost invitaţi la poligonul de tir al SPP. De cine, cum, de ce, sunt întrebări la care trebuie să primim răspuns, cu speranţa mea foarte mare că domnul Bădălău nu a glumit”, a adăugat liderul PSD.

Afirmațiile lui Liviu Dragnea au fost contrazise însă de un membru al Comisiei de Apărare din Senat, liberalul Iancu Caracota.

Acţiunea de la poligonul SPP era seara, nu mai ştiu exact ora. Ori, şedinţa Comisiei de apărare a fost de la ora 13.00. Noi cinci - subsemnatul, Iulian Dumitrescu, Vergil Chiţac, Nicu Fălcoi şi Bădulescu de la PMP - am stat până la 13.25-13.30, fără să vină nimeni de la PSD“, a declarat senatorul Iancu Caracota, pentru Adevărul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri