Dragnea: „PSD este România la scară mai mică”

Data actualizării: Data publicării:
170510_CEX_PSD_dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (3)
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

PSD este, practic, România, iar dacă cineva dorește să ia partidul înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba, a declarat vineri președintele social-democraților, Liviu Dragnea.

170714_dragnea_ZIUA_FRANTEI_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Vrea cineva să ia partidul? Cine gândește așa înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba. PSD-ul e un partid mult prea mare, este mai mult decât un partid, este practic România la scară mai mică. Nu îl poate lua nimeni. Sunt mulți care doresc să fie președinte la PSD, și este foarte bine, numai că acum ne ocupăm cu guvernarea și cu lucrurile serioase”, a declarat Liviu Dragnea, la Bistrița, potrivit Agerpres.

El nu a dorit să comenteze acuzațiile la adresa sa aduse de fostul președinte al PSD, Victor Ponta. Astăzi, fostul premier și președinte PSD a afirmat într-un interviu pentru Hotnews că în perioada în care era prim-ministru liderul PSD Liviu Dragnea i-a solicitat să treacă Lacul Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman. Fostul premier a susținut că nu a ştiut că lacul a ajuns în proprietatea firmei Tel Drum şi că acest lucru l-a aflat din presă. Ponta a spus că este convins că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi instituţiile statului ştiu absolut tot despre Tel Drum de foarte mulţi ani, iar Dragnea „a beneficiat de o anumită protecţie din partea unor instituţii”.

„Am spus de mult timp că nu comentez aceste ziceri ale fostului meu coleg. Sunt doar puțin trist și eu, și tot partidul”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a reafirmat că are o relație foarte bună cu premierul Mihai Tudose și cu toți ceilalți membri ai Cabinetului condus de acesta.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri