Dragnea: Putem discuta de remaniere dacă nu se aplică programul de guvernare

Data actualizării: Data publicării:
Dragnea_GRINDEANU_00_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că dacă din cauza „anumitor membri ai Guvernului” nu se poate pune în aplicare programul de guvernare, așa cum a fost el aprobat de Parlament, atunci se poate vorbi despre o remaniere la nivelul miniștrilor.

Liviu Dragnea a precizat luni seara la un post de televiziune că săptămâna viitoare va avea o discuție împreună cu președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și cu premierul Sorin Grindeanu pe tema unei eventuale remanieri guvernamentale.

În primul rând, să vedem dacă se va pune problema remanierii. Remanierea nu e o operațiune simplă, sau o operațiune care trebuie făcută în joacă. O să avem o analiză, o discuție săptămâna viitoare cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu, în trei deocamdată, o primă discuție, după care, sigur, o să facem o discuție în coaliție și cu colegii noștri, să ajungem la concluzia dacă în actuala formulă programul de guvernare poate fi pus în practică punct cu punct, exact așa cum a fost aprobat în Parlament. Dacă vom ajunge la această concluzie, nu va fi cazul de remaniere. Dacă vom ajunge la o altă concluzie, că din cauza anumitor membri ai Guvernului — mă rog, pot fi mai multe cauze — se poate pune în pericol aplicarea unei părți, sau a unor părți din programul de guvernare, atunci se poate discuta și despre remaniere. Discuția va fi una foarte serioasă și foarte aplicată”, a declarat liderul social-democraților.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri