Dragnea respinge cifrele lui Chirica, dar recunoaște că PSD scade în sondaje

Data actualizării: Data publicării:
161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_05_INQUAM_Octav_Ganea_

Liviu Dragnea a declarat, referitor la sondajul prezentat de Mihai Chirica, că nu știe ce sondaj a consultat vicepreședintele PSD, pentru că cel văzut de el arată că social-democrații a pierdut doar două-trei procente de la izbucnirea scandalului cu ordonanța 13. 

„Nu știu ce casă de sondare are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri. Nu cred în ce spune Chirica. Nu asta are importanță acum. Am văzut alt sondaj de o casă de sondare respectabilă. Arată aproape neschimbat, cu câteva procente în jos, 2-3 procente în jos la PSD”, a spus liderul PSD. 

Întrebat dacă Mihai Chirica ar trebui exclus din partid, Liviu Dragnea a spus că aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia filiala PSD din Iași. 

„Asta o să hotărască organizaţiile lor. De exemplu la Iaşi au ţinut să fie prezenţi şi parlamentarii de Iaşi şi primarii de municipii din Iaşi cu excepţia domnului Chirica şi au spus în faţa tuturor colegilor că nu există niciun fel de ezitare în organizaţie, ei susţin Guvernul în continuare pentru implementarea programului şi conducerea partidului”, a afirmat preşedintele PSD.

Anterior, vicepreședintele PSD, Mihai Chirica, a declarat că formațiunea social-democrată a pierdut 23 de procente ca urmare a Ordonanței de Urgență de modificare a Codurilor penale și a scandalului izbucnit în urma adoptării acesteia. 

La alegerile parlamentare din 11 decembrie, PSD a obținut în județul Iași aproape 45% din voturi. De subliniat că sondajul dat publicității de Chirica vine din totuși din partea unui lider PSD și a fost făcut într-un fief al PSD.

„Noi ne-am terminat sondajele pe judeţul Iaşi şi am văzut care a fost impactul acelei ordonanţe asupra credibilităţii PSD. E destul de greu să surmontezi o pierdere de vreo 23 de procente”, a precizat Mihai Chirica. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri