Dragnea, despre relaţia sa cu Iohannis: Nu mai întoarcem obrazul, pur şi simplu

Data actualizării: Data publicării:
170510_CEX_PSD_dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (2)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de o întrebare privind informaţiile apărute despre o posibilă vacanţă a sa în Israel, alături de iubită, afirmând că preşedintele Klaus Iohannis şi alte instituţii şi actori politici nu au luat în seamă propunerea PSD de "pace politică", iar social-democraţii vor răspunde de acum atacurilor, fără să explice la ce se referă. Dragnea s-a contrat şi cu un reporter, acuzând televiziunea la care lucrează de "mizerii" la adresa sa, apoi afirmând că nici nu ştia unde este angajat când a făcut această afirmaţie, scrie News.ro.

170510_CEX_PSD_dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (2)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liviu Dragnea a fost întrebat despre o informaţie apărută în presă, potrivit căreia după vizita pe care o va începe marţi în Israel va mai rămâne câteva zile în această ţară, alături de partenera sa. Dragnea nu a oferit însă un răspuns la această întrebare.

"Eu am sperat în ăştia doi ani de zile că toate instituţiile statului şi ceilalţi actori politici, începând cu preşedintele României şi oricine altcineva din această ţară, apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică, e bine să fie luată în seamă şi să construim ceva în această ţară", a replicat el.

Liderul PSD a adăugat că acest apel la "pace politică" a fost înţeles ca o slăbiciune a sa şi a PSD. "Drept pentru care s-a încheiat această perioadă de pace", a spus el.

Un jurnalist a încercat să îl întrebe dacă sugerează că preşedintele Iohannis are legătură cu această informaţie apărută în presă, însă Dragnea l-a întrerupt iritat: "Nu, nu, nu sugerez. Lăsaţi-mă să termin. Apropo, sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile. Sper să fi meritat".

Jurnalistul i-a spus că, poate, se referă la televiziunea la care lucrează, iar Dragnea i-a spus că "nici nu se uita la el". "La microfon", i-a spus jurnalistul, Dragnea răspunzându-i: "Nici nu ştiam de unde e microfonul".

El a explicat apoi că vizita în Israel are loc ca parte a unei delegaţii oficiale a Parlamentului, urmând să plece marţi şi să se întoarcă joi. "Într-adevăr, îndrăznesc să stau două zile acolo", a spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat apoi cum se va modifica relaţia sa cu preşedintele Iohannis, el spunând că acum "va fi ca înainte".

"Ca înainte de pace. Nu război. Nu mai întoarcem obrazul, pur şi simplu. Fac ei ceva, facem şi noi ceva, zic ei ceva, zicem şi noi ceva", a spus el.

Întrebat cu ce a fost deranjat de preşedinte, Dragnea nu a răspuns şi a continuat: "Vă asigur că avem suficiente resurse".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri