Dragnea: Sorin a făcut o boacănă mare, dar e recuperabil

Data actualizării: Data publicării:
Dragnea_GRINDEANU_00_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Sorin Grindeanu a făcut o „boacănă mare, care ne-ar fi putut costa foarte mult politic” şi are nevoie de timp pentru a înţelege unde a greşit, a declarat astăzi Liviu Dragnea. Președintele PSD a adăugat că a avut o discuţie „destul de lămuritoare” cu fostul premier.

Liviu Dragnea a evitat să răspundă la întrebarea dacă și-ar dori ca Sorin Grindeanu să rămână în partid, precizând că acest lucru va fi discutat în Comitetul Executiv Naţional.

„O să discutăm în Comitetul Executiv Naţional, dar nu mâine. Sorin a făcut o boacănă mare care ne-ar fi putut costa foarte mult politic. Voi discuta cu colegii mei. Sorin Grindeanu are neapărat nevoie de o perioadă pentru a metaboliza ce s-a întâmplat şi pentru a înţelege unde a greşit. E un tânăr ca mulţi alţi tineri în care PSD a investit şi cred că este recuperabil”, a declarat liderul PSD.

El a negat că i-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: „Nu am făcut aşa ceva”.

News.ro precizează că fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seară la Antena 3, că s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile şi au discutat despre „ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni”, precizând că nu a fost o discuţie tensionată. Grindeanu a infirmat că i s-ar fi propus funcţia de consul sau ambasador la Chişinău, aşa cum s-a vehiculat în presă.

El a reafirmat că susţine orice guvern PSD şi în contiunare se consideră membru al partidului de guvernare.

„Eu mă consider în continuare un membru al PSD, urmează să vedem acea decizie a Comisiei de etică. Asta îmi doresc să fac în continuare, să activez în PSD. Să vedem ce va decide partidul. (...) Mă simt responsabil în faţa oamenilor din Timiş (...) şi am discutat foarte mult cu ei în această perioadă - aici nu e vorba de orgolii personale ale lui Sorin Grindeanu sau ale altcuiva - toată lumea îşi doreşte să continue în PSD”, a precizat fostul premier.

Cabinetul Sorin Grindeanu a fost destituit prin moțiune de cenzură de către propriul partid, în luna iunie. El a fost învestit în funcție în luna ianuarie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri